Alternatieve Elfstedentocht voor Hartekind

Eind januari zou een groep enthousiaste schaatsers de Alternatieve Elfstedentocht schaatsen op de Weissensee, met als doel zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Stichting Hartekind. Door corona kan dit evenement helaas niet doorgaan en komt er een spectaculair alternatief!

De Alternatieve Elfstedentocht voor Hartekind!
Op zondag 7 maart 2021 organiseert Stichting Hartekind samen met Zeeuw & Zeeuw en een scala aan bekende topschaatsers de “Alternatieve Elfstedentocht voor Hartekind” in de Uithof Den Haag.

Schaats deze unieke indoor estafettetocht van 50km of 75km alleen of met een team en beleef een uniek evenement met dé schaatstop van Nederland!

Op dit moment is een hartafwijking nog steeds doodsoorzaak nummer 1 bij kinderen onder de 15 jaar. Stichting Hartekind is de enige stichting in Nederland die noodzakelijk wetenschappelijk onderzoek financiert naar hartafwijkingen bij kinderen. Kom in beweging en maak het verschil voor de 25.000 hartekinderen in Nederland! Uiteraard houden we ons aan de RIVM maatregelen die op dat moment gelden.

Sponsor een deelnemer


Hoe inschrijven
Vul hiernaast jouw gegevens in en kies voor een afstand van 50km (inschrijving €20,- p.p.) of 75km (inschrijving €25,- p.p.).

Doe jij mee met een team? Schrijf dan alleen de contactpersoon in en geef het aantal teamleden aan. Een team kan maximaal bestaan uit 5 deelnemers. Na inschrijving ontvang je van ons een mail met bevestiging en mogelijkheid om jouw/jullie eigen actiepagina aan te maken. Uiteraard ontvang je van ons ook leuke tips en informatie over het evenement.

Deelnemers


VIP-arrangement bedrijven
Meedoen als bedrijventeam? Dat kan! Voor enthousiaste bedrijventeams hebben wij een VIP-arrangement beschikbaar. Mail voor meer info naar info@hartekind.nl


Sponsorwerven
Samen gaan we voor een top opbrengst voor Hartekinderen! We staan je bij met adviezen en concrete tips. Deelnemers van onze evenementen geven aan dat sponsorwerven erg leuk en inspirerend is en makkelijker dan gedacht!

Sponsorwerven

 

« Bekijk alle evenementen

Inschrijven