Hartekind Challenge 2019

Tijdens de Hartekind Challenge 2019 gaan we weer proberen zoveel mogelijk geld op te halen voor wetenschappelijk onderzoek naar hartafwijkingen bij kinderen. Dit kan door mee te doen aan één van de activiteiten of door gezellig langs te komen bij het foodtruckfestival. Doe jij zaterdag 15 juni ook mee? De locatie is dit jaar kasteel Groeneveld in Baarn. 

Superheldenparcours (3-10 jaar)

Ben jij fan van Superman, Prinses Elsa, Batman of een andere superheld? Heb jij altijd al een echte superheldendiploma willen halen? Dan is dit jouw kans! Kom verkleed als jouw superheld en doe mee aan het superheldenparcours. Als superheld moet je natuurlijk over verschillende skills beschikken, zoals het stoer op een foto staan of het vervoeren van kostbare juwelen. Daarnaast vragen we elke superheld om sponsorgeld op te halen voor het belangrijke onderzoek om de kwaliteit van het leven van Hartekinderen te verbeteren. Doe jij ook mee? Geef je snel op!

Escape the park (10-18 jaar)

Voor de tieners is er een escaperoom op locatie. Ben jij goed in het oplossen van raadsels, dan moet je hier zeker aan meedoen! Gewapend met een tablet ga je in teams diverse vragen en opdrachten beantwoorden, raadsels oplossen en clues vinden om als winnaar uit de strijd te komen. Jullie verplaatsen je door de omgeving, activeren vragen door over de aangegeven GPS-punten te lopen en proberen zoveel mogelijk punten te scoren! Je kunt je alleen of samen opgeven. Wil jij graag met een team meedoen, laat dit dan even weten bij de opmerkingen, dan gaan wij proberen om jullie als team in te delen. We vragen alle tieners om naast deze escape skills ook hun sponsor skills in te zetten om geld op te halen voor belangrijk onderzoek naar hartafwijkingen. Schrijf je nu in!

Hardlopen (volwassenen)

Houd jij van hardlopen of wil je trainen voor een bijzonder doel? Doe dan mee met het hardloopparcours van de Hartekind Challenge. Je kunt kiezen uit 5 of 10 km door het park van Kasteel Groeneveld. Bij de inschrijfkosten zit een speciaal Hartekind Hardloopshirt inbegrepen. Mocht je het leuk vinden om dit als een sponsorloop te zien en geld op te halen, dan is dit uiteraard meer dan welkom. Het is echter geen voorwaarde bij de inschrijving. Schrijf je nu in!

Foodtruckfestival

Naast de activiteiten is er ook een gedeelte van het park omgetoverd tot foodtruckfestival. Hier kan je genieten van heerlijke gerechten en verkoelende drankjes. Aangevuld met de nodige entertainment. Uiteraard gaat een gedeelte van de opbrengst hiervan ook weer naar Stichting Hartekind. Dit gedeelte is vrij toegankelijk.

Locatie

 

Programma

Datum: 15 juni 2019

Aanvang programma: 11:30u.

Het exacte programma volgt later. 

 

Vorige edities van de Hartekind Challenge

16 Juni 2018 was de tweede Hartekind Challenge in Biddinghuizen.

Op 24 juni 2017 tijdens de allereerste Hartekind Challenge hebben maar liefst 320 deelnemers samen ruim 83.000 euro aan sponsorgeld opgehaald. Bekijk hieronder een video compilatie van deze fantastische dag.

 

« Bekijk alle evenementen