Hartekind Challenge 2022

De Hartekind Challenge komt terug op zaterdag 14 mei 2022! Tijdens de Hartekind Challenge 2022 gaan we weer proberen zoveel mogelijk geld op te halen voor wetenschappelijk onderzoek naar hartafwijkingen bij kinderen. Dit kan door mee te doen aan één van de activiteiten of door gezellig langs te komen bij het foodtruckfestival. Doe jij zaterdag 14 mei ook mee? De locatie is dit jaar Kasteel Groeneveld in Baarn.
 

Jungleparcours (3-12 jaar)
Wat is jouw jungle lievelingsdier? Een beer, een tijger of juist een panda? Houd jij van speurtochten en heb je altijd al een echte rangerdiploma willen halen? Doe dan mee aan het jungleparcours! Kom verkleed als jouw favoriete dier en ga de jungle in (voor alle kinderen toegankelijk, dus ook voor (harte)kinderen die iets minder energie hebben). Als ranger moet je natuurlijk over verschillende skills beschikken, zoals het herkennen van dieren of het behendig bewegen door het bos. Daarnaast vragen we alle rangers om sponsorgeld op te halen voor belangrijk onderzoek naar hartafwijkingen bij kinderen. Doe jij ook mee? Geef je snel op!

Jungleparcours
 

Hartekind Run (tieners en volwassenen)
Tijdens de Hartekind Run gaan we zoveel mogelijk gesponsorde kilometers rennen voor alle hartekinderen in Nederland. Deze run start op maandag 9 mei in de eigen omgeving en eindigt tijdens de Hartekind Challenge met een parcours door de tuinen van Kasteel Groeneveld in Baarn. Red jij het niet om op 14 mei in Baarn mee te doen? Geen probleem, ook alleen in je eigen omgeving meedoen is mogelijk! Klik hier voor meer informatie en om je in te schrijven!

Hartekind Run
 

Foodtruckfestival
Naast de activiteiten is er ook een gedeelte van het park omgetoverd tot foodtruckfestival. Hier kan je genieten van heerlijke gerechten en verkoelende drankjes. Aangevuld met de nodige entertainment. Uiteraard gaat een gedeelte van de opbrengst hiervan ook weer naar Stichting Hartekind. Dit gedeelte is vrij toegankelijk.

Uiteraard houden we ons aan de RIVM maatregelen die op dat moment gelden.


Locatie
Kasteel Groeneveld
Groeneveld 2
3744 ML Baarn


Voorlopig programma

11.30 uur Ontvangst deelnemers en bezoekers
12.00 uur Opening op podium
13.00 uur Start activiteiten Run en Jungleparcours
13.00-17.00 uur Diverse activiteiten bij het foodtruckgedeelte
17.00 uur Bekendmaking eindbedrag

 

Het definitieve programma volgt later.

 

Kom alvast in de stemming met de aftermovie van de Challenge 2019. Deze editie had dezelfde opzet en vond ook plaats bij Kasteel Groeneveld in Baarn.

« Bekijk alle evenementen