Hartekindweek

In de week van 11 t/m 17 februari 2019 is onze jaarlijkse Hartekindweek. De Hartekindweek is een week die helemaal in het teken staat van de naamsbekendheid van Stichting Hartekind en de impact van hartafwijkingen bij kinderen. We willen hiermee de impact van hartafwijkingen bij kinderen meer bekendheid geven. Dit is HART nodig voor de groei van Stichting Hartekind zodat we in de toekomst nog meer levensbelangrijk onderzoek naar aangeboren hartafwijkingen bij kinderen kunnen financieren.

Acties Hartekindweek 2019

Hartekind rozenverkoop in diverse steden

Vrijwilligers gaan 14 februari de straat op om ruim 10.000 rozen te verkopen in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Groningen, Leiden en Nijmegen. Uiteraard komt de opbrengst ten goede aan Stichting Hartekind.

Verstuur een digitale roos naar je Valentijn.

Verstuur online een roos van ambassadeur Ruben Nicolai en Stichting Hartekind naar je eigen Valentijn.

Hartekind gala

Op 14 februari vindt het Hartekindgala plaats. Daar wordt geld opgehaald voor Stichting Hartekind door middel van de verkoop van dinertafels voor 8 personen, een heerlijk diner, entertainment en een veiling.

Landelijke informatie acties

Er vinden door het hele land verschillende acties plaats om de hartafwijking bij kinderen en de impact hiervan breder bekend te maken.

Zoek je ideeën of heb je ideeën? Laat het ons dan weten via info@hartekind.nl

« Bekijk alle evenementen