Marmotte 2019

Op zondag 7 juli 2019 fietsen we voor de eerste keer de Grandfondo Marmotte Alpes over de prachtige Franse Alpen om sponsorgeld op te halen voor onderzoek naar aangeboren hartafwijkingen bij kinderen. Onderzoek is HART nodig voor het vergroten van de overlevingskansen en het verbeteren van de kwaliteit van leven van hartekinderen.

De Marmotte is een legendarische prestatietocht over 174 km en 5000 hoogtemeters. Deze hoogtemeters worden gemaakt door de beklimmingen van de Glandon, Col de Telegraph, de Galibier en tot slot de Alpe d’Huez alwaar de finish ligt. Een unieke ervaring en een bijzonder evenement om sponsorgeld op te halen voor levensbelangrijk onderzoek! Je kunt je nu al opgeven want de inschrijvingen lopen snel vol!
 
Wat houdt deelname in het Hartekind team in?

  • Een uitdagende, sportieve prestatie met een enthousiaste groep fietsers
  • Prachtig wielershirt van Stichting Hartekind 
  • Accommodatie in appartement Chalet des Neiges (facultatief) 
  • s-Avonds gezellig samen eten
  • Hartekind team voor extra verzorging, support en gezelligheid
  • Natuurlijk de prachtige omgeving van de Alpen

 
Echt een unieke ervaring!

Via het formulier kan je je aanmelden voor het Hartekind team.

Je hebt tevens de mogelijkheid tot verblijf in een appartement in Chalet des Neiges in Oz-en-Station. De kosten voor vier nachten, 4 tot en met 8 juli,  zijn € 280 p.p. vol-pension op basis van twee personen op één slaapkamer. Vervoer is op eigen gelegenheid.

Voor deelname is het verplicht dat je akkoord gaat met de voorwaarden van de organisatie en dat je in het bezit bent van een medische verklaring die maximaal 12 maanden oud is.

 

 

« Bekijk alle evenementen