Verkoop jij ook oliebollen voor Hartekind?

De feestdagen komen er weer aan, reden voor een feestje dus. En wat hoort er bij deze bijzondere dagen? Oliebollen natuurlijk!

Stichting Hartekind roept je op om zelf oliebollen te gaan bakken op of rondom oudejaarsdag en deze te verkopen aan al je vrienden, familie, buren, sportvereniging of op school. De opbrengst van de verkoop van jouw zelf gebakken oliebollen is voor onderzoek naar hartafwijkingen bij kinderen.

 

Flyer, intekenlijst en recept

We ondersteunen je graag met promotiemateriaal, zodat iedereen weet dat jij die dag oliebollen gaat bakken voor Hartekind. Een goede manier om te starten is om in de buurt flyers uit te delen. Ga langs de deuren en vraag mensen meteen in te schrijven voor de oliebollenactie op de intekenlijst. We maken het je heel makkelijk, want het lekkerste oliebollenrecept staat al hier.

 

Meedoen?

Lijkt het je wat om mee te doen met deze landelijke actie op of rondom 31 december? Wacht dan niet langer en geef je op als oliebollenbakker via info@hartekind.nl en draag bij aan het vergroten van de overlevingskansen en het verbeteren aan de kwaliteit van leven voor kinderen met een hartafwijking!

 

« Bekijk alle evenementen