Vrijwilligersdag: 16 mei 2020

Heb jij je de afgelopen jaren vrijwillig ingezet voor het mooiste goede doel van Nederland?  Dan ben je welkom op zaterdag 16 mei 2020 op ons hoofdkantoor in Amstelveen. Tijdens deze inspirerende dag willen we jou bedanken voor jouw enthousiasme en inzet.

We gaan nog niet alles verklappen van deze dag, maar wat je wel mag weten is dat er een BBQ plaats zal vinden en dat de dag wordt afgesloten met een gezellige feestavond inclusief een DJ en een gastoptreden.

Stichting Hartekind bestaat voor het grootste deel uit vrijwilligers en zonder deze toppers kunnen wij niet bestaan! Vandaar dat wij eenmaal per jaar met alle vrijwilligers bij elkaar komen om ideeën uit te wisselen en inspiratie op te doen.

Onder leiding van een enthousiaste trainer krijg je handvatten aangereikt om o.a. ons Hartekind verhaal in 1 minuut te pitchen. Hierna kun je iedereen overtuigen dat wij écht het mooiste goede doel van Nederland zijn.

Deze dag start met een aantal workshops. Je hebt de keuze uit 4 onderwerpen waarvoor je je vrijblijvend kan inschrijven, maar je mag ook alleen deelnemen aan het avondprogramma.

•  Workshop 1 Pitchen en Hoe zet ik een actie op.
  •  Workshop 2 Hoe kan ik mijn vrijwilligerswerk structureel inrichten in mijn soms drukke leven.
  •  Workshop 3 Hoe kan ik meer vrijwilligers aan me team toevoegen en ze enthousiast houden.
  •  Workshop 4 Hoe maak ik mijn collecte tijdens de collecteweek tot een succes.

Deze zaterdag ziet er als volgt uit:

• 15:00-16:00 workshop
  • 16:00-17:00 workshop
  • 17:00-17:30 uur borrel
  • 17:30-21:00 uur BBQ en gezellige feestavond met een DJ en gastoptreden

Ben je nog geen vrijwilliger? Geeft niks, meld je aan, neem iedereen die je kent mee! Na deze dag ga je gemotiveerd naar huis en wil je zeker als vrijwilliger of regio coördinator aan de slag.

Vul hieronder je gegevens in en geef alvast aan welke workshop je wilt gaan volgen. Tot dan!

« Bekijk alle evenementen