De onderzoeksagenda ­hartafwijkingen bij kinderen

De kinderhartcentra in Nederland en Stichting Hartekind hebben de handen ineen geslagen.

De ambitie?

Met gericht, innovatief en gedegen onderzoek de kwaliteit van leven verbeteren en de overlevingskansen vergroten.

Hoe?

Door de komende tien jaar te werken op basis van de ‘Landelijke Onderzoeksagenda Hartafwijkingen Bij Kinderen’

Vijf thema’s

De landelijke onderzoeksagenda bestaat uit vijf thema’s. Deze vijf thema’s geven richting aan alle investeringen die de kinderhartcentra en Stichting Hartekind doen om samen met alle artsen, patiënten en innovatieve organisaties hét verschil te maken voor hartekinderen.

De thema's:

1. Hartfalen & hartritmestoornissen
  2. Opgroeien met een hartafwijking
  3. Bouwen aan een nieuw hart
  4. Beter de operatie door
  5. De toekomst van het geopereerde hart

Op naar een betere wereld voor alle hartekinderen!

Namens alle kinderhartcentra in Nederland & Stichting Hartekind

Download de volledige onderzoeksagenda

Onderzoekscall

Aanvragen voor de Onderzoekscall 2020 dienen voor maandag 25 mei 2020 ingediend te zijn bij Stichting Hartekind. Ga naar Onderzoekscall 2020 voor meer informatie.