Circuit Run

UPDATE: Zoals net is aangegeven in de persconferentie kunnen evenementen met meer dan 100 deelnemers helaas niet doorgaan tot eind deze maand.
Dit betekent dat de Hartekind Challenge op 29 maart niet door zal gaan.
Of er een nieuwe datum gepland zal worden of dat het hele evenement gecanceld wordt weten wij op dit moment nog niet.

Uiteraard houden we de deelnemers op de hoogte zodra er meer nieuws bekend is.

 

Tijdens deze run is geen kilometer hetzelfde! De start vanuit de pitstraat, racen door de scherpe bochten, over de heuvels van het circuit, door de duinen richting het strand en langs de skyline van Zandvoort. Het laatste stuk door het feestelijke dorp waar enthousiaste supporters je met diverse optredens richting de finish brengen, waar de glorieuze finish plaats vindt voor de eretribune. Je kunt kiezen voor de 4 km, de 12 km of de 10 Engelse Mijl (16,1 km). Bij alle afstanden krijg je:

  • Een startbewijs
  • Een uniek Hartekind hardloopshirt
  • Kans op een slipcursus bij de BMW Driving Experience (deze wordt onder alle inschrijvingen verloot)

 

4 km

Het 4 km parcours van de Zandvoort Circuit Run speelt zich volledig af op het Circuit van Zandvoort. Het is aan jullie om het circuit op te warmen voor de Formule 1 coureurs. Vertrek vanuit Pole Position vanuit de Pitstraat naar de scherpe Tarzanbocht en kort daarna de Hunzerug. Slingerende kilometers en kleine klimmetjes dagen je vervolgens uit om de snelste versie van jezelf te laten zien.
 

12 km

Na de start vanuit de Pitstraat op het Circuit Zandvoort wordt na passage van de Tarzanbocht een hele ronde van 4 km over het legendarische racecircuit afgelegd. Hierna wordt richting de Boulevard gelopen en gaat men over het strand in zuidelijke richting. Na 3 km strandparcours wordt de sfeervolle Zuid-Boulevard bereikt, waar langs het duingebied teruggelopen wordt door het sfeervolle centrum van Zandvoort. De finish van de loop wordt daarna weer bereikt op het circuit op het lange rechte stuk voor de eretribune.
 

10 Engelse Mijl (16,1 km)

Na de start vanuit de Pitstraat op het Circuit van Zandvoort wordt na passage van de Tarzanbocht een ronde over het legendarische racecircuit afgelegd. Vlak voordat de pitboxen weer in zicht komen, wordt het circuit verruild voor de Boulevard. Na 5 kilometer verharde grond onder de voeten gehad te hebben, volgt de opgang het strand op om vervolgens het parcours te vervolgen via het strand. Na ruim 4 kilometer strand, wordt via de prachtige duinen en over het slingerende en heuvelachtige fietspad de Zuid-Boulevard bereikt. Waarna vervolgens het parcours door het sfeervolle centrum van Zandvoort loopt. De finish is tenslotte voor de eretribune op het circuit, waar jullie het circuit opgewarmd achterlaten voor de Formule 1 coureurs.

 

  • Je gaat akkoord met het gebruik van fotomateriaal voor plaatsing op de website, social media en promotie.
  • Bij verhindering of blessures is restitutie van het inschrijfgeld helaas niet mogelijk. Wel kun je jouw startbewijs aan iemand anders overdragen

 

Hartekind Challenge 2020

« Bekijk alle evenementen